Avoimet virat ja toimet:

LAPIN PELASTUSLAITOS
Julistaa haettavaksi 7.6.2019 klo 14 mennessä palomiehen viran

Haemme joukkoomme reipasta, osaavaa ja luotettavaa henkilöä, joka pystyy työskentelemään hyvässä yhteistyössä muun työyhteisön kanssa. Työtehtävät ja erityisvastuualueet määritellään siten, että tehtävistä hyötyy koko pelastuslaitos ja tehtäväalueena on koko Lapin pelastuslaitos.

Viran ensisijainen sijoituspaikka on Kemijärven paloasema. Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytetään voimassa oleva BC -luokan ajokortti.

 

Työaika on yleistyöaika 38h 45 min / viikko ja velvollisuus osallistua varallaoloon. Palkkaus määräytyy paikallisen sopimuksen mukaisesti.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on annettava suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii suppean turvallisuusselvityksen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi. Virassa noudatetaan tarvittaessa neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa palopäällikkö Niko Autti, puh: 0201 311 280 ja pelastuspäällikkö Harri Paldanius, puh: 0201311240.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen, joita ei palauteta, on toimitettava osoitteella: Lapin pelastuslaitos / Pelkosenniementie 23, 98120 Kemijärvi. Kuoreen merkintä ”virkahakemus”.

 Hakuilmoitus pdf:nä